Boekje

Hier vindt u het boekje voor de maanden Januari tot en met Februari (2024)

Onderaan vindt u de nieuwe boekjes.


Bevers

Dag  Bevertjes,

Dit is al ons laatste boekje van het scoutsjaar ☹. We gaan er nog 2 toffe maanden van maken! Zo gaan we eens een kijkje nemen op de Puitenslagersfeesten, spelen we waterspelletjes en is het tijd voor een leuk uitstapje. Als afsluiter gaan we op 30 juni naar de zee. Wij hebben er al alvast super veel zin in!

Gelukkig hoeven jullie ons tijdens de zomervakantie niet lang te missen, want in augustus gaan we natuurlijk op kamp!

Vele lieve groetjes van jullie leiding,

Tic Tac, Echo, Keeo en Valkenoog 

Tic Tac, Echo, Keeo en Valkenoog

Dag Welpen,

We zijn weer aan de laatste twee maanden aangekomen 😢. Gelukkig heeft jullie leiding toch nog een aantal leuke activiteiten op de planning staan.

We beginnen ons laatste boekje met een gouden tip: hou je koel in warm weer. Deze tip gaan we direct toepassen tijdens onze waterspelletjes. Vervolgens komt het circus nog eens langs, dus haal al je acrobatische trucs maar naar boven tijdens het grote circus spel.

Terwijl de grote wielrenners zich voorbereiden op de Ronde van Frankrijk, gaan we de Ronde van Beveren fietsen. Zorg dus zeker dat je vandaag goede benen hebt, anders win je de eindsprint niet. De volgende activiteit wordt ook een strike. Jullie leiding daagt jullie uit op de bowlingbaan.

Dat er een mol aanwezig is op Play4 weten jullie allemaal, maar wisten jullie al dat er ook een mol aanwezig is op onze scouts? Vandaag komen we erachter wie dat is, misschien is het wel je beste vriend? Vervolgens gaan we net zoals op kamp lekker gezellig rond een kampvuur zitten en al eens oefen op onze kampvuurliedjes.

Dan halen we de Jeroen Meus in ons boven en gaan we een heerlijk dessertje maken. Hou dus nog zeker een plekje vrij in je maag. Het einde van het scoutsjaar betekent ook het einde van het schooljaar. Jullie zullen wel van alles hebben bijgeleerd. Deze kennis gaan we nog eens testen tijdens onze scoutsquiz.

Tot slot sluiten we af met onze jaarlijkse klassieker. 🎵 Met de trein naar Oostende 🎵 want 🎵 Wij gaan naar zee, naar zee. En iedereen mag mee 🎵. Het zullen dus nog fantastische twee maanden worden en dan zullen jullie ons weer moeten missen. Gelukkig zien we elkaar allemaal weer op kamp.

  Jullie geweldige leiding:

King Lowie, Rikki-Tikki-Tavi, Jacala en Hathi

JVG’s

Verkenners/ Seniors