Kamp 2020

Beste leden,ouders

Het zijn vreemde tijden, het is al lang geleden dat het nog eens ‘scouts’ is geweest, maar gelukkig mag ons zomerkamp wel doorgaan! Uiteraard met enkele aanpassingen waarover we jullie op de hoogte willen brengen via dit kampboekje.

Algemene informatie

Wij gaan allemaal samen op kamp naar Wavreille, het hoogtepunt voor velen onder ons. De leiding is al volop bezig met de planning op te maken, materialen te verzamelen,… om er een onvergetelijke belevenis van te maken voor jullie.

Het thema dit jaar: Disney. Dit kunnen jullie verder ontdekken op jullie eigen takpagina (zie boekje). De leiding heeft dit al volledig omschreven. Denk al maar eens na over je verkleedkledij!

Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen kan geleid worden, vragen wij aan alle ouders om tijdig in te schrijven. Onze jaarlijkse kampinfovergadering zal dit jaar niet door kunnen gaan, we vragen dus om de inschrijving per mail door te sturen (inschrijvingen@fosdeschrans.be). Iedereen moet tegen 21 juni laten weten hebben of hij al dan niet mee op kamp komt!


Kamp verslagen

Bevers