Boekje

Het kampboekje is er! Klik hier voor wat meer info: kampboekje

Hier vindt u het boekje voor de maanden mei tot en met juni

Onderaan vindt u de nieuwe boekjes.

Wegens de corona crisis kan de scouts wel door gaan maar wel onder strikte maatregelen

Bevers

Hey bevertjes ,

Al wat bekomen van het kamp? Wij wel en vonden het fantastisch! Dit jaar hebben jullie megatoffe nieuwe leiding. Wij hebben echt zin in het nieuwe jaar ik hoop jullie ook?  Deze twee maanden staan er weer heel veel megaleuke activiteten op de planning zoals het lokaal versieren, een legerdag, een groot spel met de welpen enzovoort. Als jullie komen mogen jullie steeds een supertof vriendje of vriendinnetje meenemen om te komen spelen op de scouts.

Voor de mama’s en de papa’s

Als jullie nog een dochter, zoon, andere familie of vrienden kennen die eens willen proberen is er een opendeurdag op 5 september alleen voor nieuwe leden. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website.

Groetjes van jullie leiding Bubbels, Ringstaart en Valkenoog.

Welpen

Heeeeeeey welpen,

De laatste 2 maanden van het scoutsjaar zijn begonnen, maar wees niet getreurd we hebben weer een tal van toffe activiteiten voor jullie klaar staan! Ook hebben we ons de afgelopen maanden weer goed geamuseerd. Tijdens het paasspel hebben jullie bewezen wat voor speurneuzen jullie zijn, en hebben hier dan ook van de paashaas een lekkere beloning voor gekregen. Ook haalden jullie tijdens de bosstratego jullie beste sluiptechnieken naar boven en konden jullie tijdens het spel “Wie is de mol” de verrader ontmaskeren.

Zoals ik al zei staan er ook de komende maanden weer leuke activiteiten op het programma. Omdat sommige vergaderingen op vrijdagavond doorgaan hebben we een film, quiz, een spelletjesavond en een kampvuur-avond ingepland. Verder zullen jullie het tegen elkaar opnemen in een laddercompetitie en spelen waterspelletjes. Afsluiten doen we met een kei cool welpen- afscheidsfeestje!

Kortom deze laatste 2 maanden worden weer formidabel. We hopen jullie dan ook allemaal weer te verwelkomen op ons vertrouwd scoutslokaaltje! 😊

PS: vergeet jullie 5O cent en jullie goed humeur niet!

Een stevige linker van jullie geweldige leiding:
King Louie, Chikai, Chil en Akela

JVG’s

Dag vriendjes en vriendinnetjes

Hier zijn we weer, het laatste echte boekje. Het is een moeilijk jaar geweest, maar gelukkig
hebben we toch nog megaveel leuke dingen gedaan. De komende 2 maanden worden heel zotjes 😝. We gaan dit jaar legendarisch afsluiten! Zorg dat jullie klaar zijn.😉


Dikke kussen jullie leiding!

Coëndou, Pampahaas, Kongoni en Labrador

Verkenners / Seniors

Hoi pipeloi!

Het jaar gaat weer goed vooruit logisch want de tijd staat uiteraard niet stil want da zou een beetje raar maar we willen zeggen dat de laatste twee maanden van dit rare scoutsjaar aangebroken zijn (oh spijtig wij willen nog twee maanden), maar niet getreurd want dit worden misschien wel de positief geïnterpreteerd bijvoeglijk naamwoord maanden en uiteraard volgt het heel positief geïnterpreteerd bijvoeglijk naamwoord kamp. Zeker komen want jullie aanwezigheid wordt zeer geapprecieerd.

Kusjes xxx

Stokstaart en Tragopaan

De 15 beste afbeeldingen van stokstaartjes in 2020 | Dieren ...