Boekje

Hier vindt u het boekje voor de maanden Mei tot en met Juni

Onderaan vindt u de nieuwe boekjes.


Bevers

Heeeeeyyy Bevers

Dit is alweer het laatste boekje voor het grote kamp in augustus! We hebben er dan ook veel bloed, zweet en tranen in gestoken om van de laatste activiteiten dit scoutsjaar een knaller te maken! We hebben dan ook heel veel leuke dingen voor jullie klaar staan!!

Voor we de nieuwe activiteiten voor jullie op een rijtje zetten, kunnen we toch wel besluiten dat we de lente goed zijn begonnen! Natuurlijk hebben jullie allemaal veel lekkere paaseitjes kunnen rapen.

We hebben ook al een beetje kunnen genieten van de zon, hopelijk wordt het weer alleen maar beter in de volgende maanden! Want de zon zal zeker welkom zijn tijdens onze volgende activiteiten! Verlekker jullie maar al op een dagje!

Het scoutskamp komt al heel dichtbij. We tellen al af maar we kijken ook zeker al uit naar de volgende activiteiten!

Groetjes van jullie onvergetelijk leuke leiding,

Tot op de volgende activiteiten

Lieve groetjes

Echo, Tic Tac en Rusty

Welpen

Heeeyyy supercoole welpjes,

De laatste twee maanden van het scoutsjaar zijn alweer begonnen, maar niet getreurd we hebben weer geweldige activiteiten voor jullie klaarstaan!
Ook komt ons kamp stil aan dichterbij. Afgelopen weekend zijn we eens een kijkje gaan nemen op het kampterrein en het ziet er weer picobello uit! Wij kunnen niet wachten om met jullie te vertrekken en
er een supertof kamp van te maken!
Zoals jullie kunnen lezen staan er alweer fantastische activiteiten op het programma. Wij hebben er alvast superveel zin in! Hopelijk jullie ook?

PS: vergeet jullie goed humeur en jullie 50-centje niet!

Een stevige linker,

Jullie geweldige leiding:

Hathi, Jacala, Ikki en Akela

JVG’s

Verkenners/ Seniors