Boekje

Hier vindt u het boekje voor de maanden Januari tot en met Fabruarie

Onderaan vindt u de nieuwe boekjes.


Bevers

Dag bevertjesssss

Na het onvergetelijke kamp van deze zomer is nieuwe scoutsjaar aangebroken en er staan al een tal van toffe activiteiten op jullie te wachten!! Wij kijken er in ieder geval heel hard naar uit, hopelijk jullie ook! Wie “wij” zijn zullen jullie pas te weten komen met het “Wie wordt je leidingsspel”, zeker komen dus! De inschrijvingen zullen in het kort tot bij jullie geraken dus gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen zodat iedereen zeker verzekerd is. We zien jullie hopelijk allemaal 4 september, tot dan!!

Een stevige linker van jullie tot nu toe onbekende leiding

Welpen

Dag lieve welpen,

Het is weer tijd voor een nieuw, supercool, mega tof scoutsjaar! Een nieuw jaar betekent dat er weer een heleboel toffe activiteiten voor jullie klaar staan!

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe leiding, deze zullen jullie leren kennen tijdens het ‘wie wordt je leidingsspel’. Ook gaan er jammer genoeg welpen over naar de JVG’s, maar gelukkig komen er ook nieuwe welpen bij! Dit zal gebeuren bij de jaarlijkse overgang.

Verder gaan we de nesten verdelen en spelen we een één tegen allen. Ook gaan we naar jaarlijkse gewoonte ontdekken welke welpen de beste verkopers zijn tijdens de snoepverkoop. Tot slot mogen jullie de Jeroen Meus in jullie naar boven laten komen tijdens het koken en spelen we een Halloweenspel. 

Kortom, de eerste 2 maanden van het nieuwe scoutsjaar worden superleuk! Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk jullie ook?

Jullie mogen nog steeds vriendjes en vriendinnetjes meenemen om van die leuke scoutsmomenten te komen genieten, iedereen welkom! 😊

Misschien nog even herhalen na een lange vakantie: vergeet jullie 50 cent, jullie uniform en natuurlijk jullie goed humeur niet, maar dat zal wel geen probleem zijn voor jullie 😉

Tot zondag!

Een stevige linker,

Van jullie onbekende, maar superleuke leiding 😊

( Tip: er zijn 4 Teletubbies, dus….)

JVG’s

Verkenners/ Seniors