Boekje

Hier vindt u het boekje voor de maanden Januari tot en met Februari (2024)

Onderaan vindt u de nieuwe boekjes.


Bevers

Dag allerleukste Bevers,

We hebben afscheid genomen van het jaar 2023, de feestdagen zijn achter de rug en jullie zullen weer overladen zijn met vele cadeautjes! Wij gaan de eerste 2 maanden van het jaar omtoveren tot 2 fantastische maanden met super veel leuke activiteiten ­čść!

Ps: vergeet zeker jullie 50 centjes (voor het 4 uurtje) en goede humeur niet! Bij vragen mogen jullie ons natuurlijk altijd contacteren.

Vele lieve groetjes van jullie leiding,

Tic Tac, Echo, Keeo en Valkenoog

Dag Welpen

Na een lange periode van feest en vakantie is het weer tijd voor de scouts. We starten het jaar met een real-life versie van Among Us, gevolgd door een echte scoutsactiviteit: sjorren. Bedenk alvast iets gaafs dat we kunnen gaan sjorren.

Na de ene klassieker komt de andere: pleinspelen. Vervolgens duiken we nog eens in ons welpenboekje. Sommigen kunnen hier misschien wel een badge mee verdienen.

Een van de hoogtepunten van de maand wordt het oplossen van een mysterie. We gaan Sherlock Holmes achterna en proberen samen een mysterie op te lossen. Bereid je voor op een spannende speurtocht!

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw begin voor ons welpenlokaal. Jullie mogen dit namelijk gaan versieren. Tot slot dopen we ons om tot dieren tijdens het grote Dierenbosspel.

Het worden weer twee maanden vol toffe activiteiten, en hopelijk blijven jullie terugkomen met evenveel enthousiasme naar de scouts.

Een stevige linker,

Jullie geweldige leiding:

King Lowie, Rikki-Tikki-Tavi, Bandar-log en Hathi

JVG’s

Verkenners/ Seniors