9 Augustus

Vandaag ging de voorlaatste dag in. Het zou een regenachtige dag worden, maar na regen komt zonneschijn.

De bevers en welpen speelden vandaag samen een spel. Ze legden parcours af, maakten macrame bandjes en deden een wedstrijdje touwtrekken tegen de leiding. Verder hebben ze hun kennis getoond door het spelen van een quiz.

De JVG’s en de verkenners/seniors braken al een stuk van hun shelter af en maakten een liedje voor het groot kampvuur. De JVG’s kozen voor een rap en de verkenners/seniors kozen voor een remix met een goede beat.

’s Avonds werden we in de watten gelegd door kookploeg met fishsticks en spinaziepuree vergezeld met een overheerlijke rijstpap met gouden lepel.

Na deze hoogstaande menu was het een tijd voor een SPETTEREND kampvuur. Hier zongen we liedjes, dansten we en voerden we onze kampacten op. Wanneer onze stemmen hees werden kropen we met een volle maag door chips en een glaasje frisdrank onder de wol.

Zoals ieder jaar was het kampvuur weer het hoogtepunt van het jaar.
Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *